Det er muligt at sende farligt gods i papkasser – læs med her!

Som virksomhed der beskæftiger sig med forsendelse eller transport af farligt gods, så er der høje krav til sikkerheden under transport og opbevaring.

Sådan farligt gods består blandt andet af genstande eller kemikalier, som udgør en sundheds- eller sikkerheds risiko. Disse kan både være faste og flydende stoffer, som enten kategoriseres som meget farlige stoffer, farlige stoffer og mindre farlige stoffer. Derfor er det vigtigt at din virksomhed forsender og transporterer i UN godkendte papkasser, så du sikrer at dit gods overholder gældende rehler på området samtidig med, at det kommer sikkert og trygt frem til modtageren.

Hos Systemkassen kan du finde denne korrekte emballering, da Systemkassen ved at det er altafgørende for sikkerheden og minimeringen af risici at sikre sikkerheden ved transport af farligt gods. Gå derfor ind på UN godkendte papkasser og se det store udvalg, eller læs med her hvor du får et overblik over, hvad UN godkendte papkasser er. 

Hvad er UN godkendte papkasser?

Dette er kort sagt papkasser som overholder en lang række regler og lovgivninger som er yderst vigtige for sikker transport. Derfor får sådanne papkasser en godkendelse, den såkaldte UN typegodkendte papkasse af det teknologiske institut, som både kommer igennem prøvning, godkendelse og certificering. 

Hvordan bruges disse papkasser?

Når du skal sende dit farlige gods skal disse produkter og papkasserne testes og godkendes, og skal overholde fire konventioner: ADR (vejtransport af farligt gods), RID (jernbanetransport af farligt gods), ICAO (international luftfart) og IMDG (søtransport). 

Hvorfor købe disse kasser hos Systemkassen?

Når du skal købe disse kasser er der mange forskellige former for kasser, mange anordninger og labels som du skal kende til og mange regler som skal overholdes. Derfor tilbyder Systemkassen råd og vejledning under dit køb, så du får de mest robuste, modstandsdygtige kasser som også lever op til alle retningslinjerne. Du får hjælp ved vægt og fylde, stabling og pakning. Systemkassen står klar ved eventuelle spørgsmål og har et stort udvalg af slidstærk emballage, som alle sammen lever op til retningslinjerne for transport af farligt gods. 

Hvad består kasserne af?

Hos Systemkassen er UN godkendte papkasser miljøvenlige. De er fremstillet af bæredygtigt materiale, så materialet er 100 procent genanvendeligt, og samtidig er produceret af 75 procent genbrugsfibre. Pappet er miljøgodkendt, det vil sige med FSC mærket betyder det at pappet kommer fra bæredygtigt skovbrug. 

Med god samvittighed kan du derfor gå ind på UN godkendte papkasser og købe dine papkasser til transportering af farligt gods allerede i dag. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *