Find de perfekte franske døre

Melholt’s Handels Center

Melholts Handels Center er en dansk virksomhed beliggende i Randers og stiftet af Bo Melholt.

Det er en virksomhed, som sætter en stor ære i at kunne levere et bredt udvalg af indvendige døre samt karm produkter til deres kunder. Dette sker enten direkte, eller ved at du kommer på besøg på deres lager i Randers. Og hvis du sågar skulle ønske det, har du muligheden for at tjekke deres hjemmeside ud, hvor det nu er muligt at handle professionelt 24 timer i døgnet.

En væsentlig fordel du finder ved Melholts Handels Center er, at de ikke er underlagt en indkøbskæde, hvilket betyder at de kan købe frit ind. Helt basalt betyder dette, at de kan vælge de mest prisrigtige produkter på markedet, og de kan sørge for at kvaliteten er helt i top til deres kunder.

Franske Døre

I dag er de mest populære glasdøre, du kan finde på markedet franske døre, enkeltglasdøre eller dobbeltdøre, og ved at montere glasdøre i dit hjem øges indfaldet af naturligt lys gevaldigt.

Hos Melholts Handels Center tilbyder de en lang række løsninger indenfor netop dette emne, og kan derved sørge for, at de kan imødekomme lige præcis dine ønsker og behov.

Ved at benytte de franske døre, vil du hurtigt opdage, at de giver et luftigt og skandinavisk look til din indretning. Dit hjem vil komme til at synes større efter du får installeret en af de modeller.

Men inden du tager den fulde beslutning, får du her en unik mulighed, for at blive endnu klogere på forskellen mellem de modeller du kan installere.

Ligesidede model

Rimelig enkelt sagt betyder dette, at dørene på den ligesidede model er lige store. Med andre ord er der her tale om et vinduesparti der fylder det samme som selve døren.

Dørene består af stående samt gående dele i størrelserne M13,1 (2 x 62,5 cm), M15 (2 x 72,5 cm) og M17 (2 x 82,5 cm).

Uligesidede model

Modsat den ligesidede model finder vi her den ulugesidede dobbeltdør, der betyder at den har et smalt sidepart på blot 39,8 cm. Denne kan derved åbnes med integrerede skudrigler.

Den gående del, hvorpå selve dørgrebet befinder sig, kan fås i størrelserne 62,5 cm, 72,5 cm og 82,5 cm)

Så hvis du også ønsker at anskaffe dig nogle nye franske døre, så skal du blot følge dette link, for at finde de helt rigtige døre til dig og dit hjem.

Du kan læse videre i artiklen FAQ om franske døre fra Melholt’s Handels Center.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *