Forskellige fliser til dine vægge og gulve

Fliser er en smuk tilføjelse til dit hjem. Fliser er typisk fremstillet i naturmaterialer, og derfor har de mange gange også et naturligt udseende. Det kan give en rustik stemning i et hvilket som helst rum, når du vælger at anvende fliser i din indretning. Fliser er desuden så alsidige, at de kan anvendes i et hvilket som helst rum – og både på vægge og gulve.

På Fliseforum.dk kan du se et stort udvalg af mange forskellige fliser i forskellige farver og materialer. De mange muligheder gør det også muligt for dig at vælge den helt rette flise til netop dit projekt.

Fliser til badeværelset

Fliser til badeværelset behøver ikke at være helt enkle og hvide fliser. Du kan få mange fliser, og noget, du bør overveje, er store fliser. Store fliser badeværelse kan skabe en fantastisk effekt af, at dit badeværelse virker meget større, end det er. Denne effekt har store fliser generelt, og de er derfor anvendelige til dette formål.

Fliser til køkkenet

Når du skal vælge fliser til køkkenet, kan du med fordel også få efter store fliser. Det vil gøre rummet større, og helt omvendt, hvis du har et stort, flot og betagende køkkken, vil små fliser se underligt ud, da det vil gøre både rum og køkken mindre. Små fliser egner sig bedste til mindre rum – som fx badeværelset.

Overvej eventuelt at anvende mindre fliser oppe langs køkkenbordet på væggen. Det kan fungere som en fin tilføjelse og detalje i de fleste køkkener.

Store fliser til vægge

Store fliser til vægge kan også se smukt ud. Forestil dig blot store fliser fra gulv til loft på et badeværelset, hvor de dækker hele brusenichen. Det kan give et meget eksklusivt udseende, som du har lyst til at kigge på konstant. Og at træde ud under bruseren og stå omgivet af smukke fliser, der er betagende store, kan give en tilfredsstillende følelse hver eneste gang.

Flotte fliser til gulve

Når du skal vælge de helt rette fliser til gulve, har du mange muligheder. Denne typer af fliser er nemlig skabt til at blive gået op. Om det er granit, marmor, sten eller et fjerde materiale, kan denne slags fliser til gulvet gøre et rum endnu mere betagende. Husk også at match det med de andre farver og materialer i rummet. Har du fx mørkt inventar i et rum, bør du vælge lyse fliser til gulvet – og omvendt.

2 tanker om “Forskellige fliser til dine vægge og gulve”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *