Gå foråret i møde med smukke negle

Lad mig gætte: Enten er du én af dem, der er velsignet med smukke, stærke negle og altid går med smukke lakerede og faktisk helt perfekt negle. Eller også er du én af os dødelige, der kæmper for at holde neglene bare nogenlunde ensartede, men alligevel af og til – og i al hemmelighed selvfølgelig – kommer til at bide og pille, hvilket i øvrigt er ekstra dumt i en coronatid fyldt med absurd ulækre bakterier.

Om årsagen er den ene, den anden eller den tredje, tør jeg godt vove at påstå, at vores negle har set bedre dage. Det er jo ikke ligefrem, fordi vinteren bidrager med noget særligt godt for neglene, der – ligesom resten af kroppen i øvrigt – kæmper for at komme igennem.

Måske har nedlukningen været en god anledning til endelig at stoppe det neglebideri og -pilleri, så du for en gangs skyld har fået de pæne og nogenlunde ensartede negle, du længe har sukket efter hos din veninde. Eller også har nedlukningen desværre givet anledning til, at du ikke har haft mulighed for at frekventere din helt egen negle-pusher, så dine – ellers altid perfekte – negle har set bedre dage… men okay, lad os være ærlige, hvem har ikke set bedre dage?

Bliv din egen negle-pusher

Bare rolig, der er en løsning på det meste. Løsningen på corona er corona-vaccinen, og løsningen på dine negleproblemer er, at du bliver din egen negle-pusher. Altså, det er selvfølgelig to problematikker i hver sin ende af skalaen, ikke? Men jeg tror altså godt, at I ved, hvad jeg mener. Negle er bare vigtige. Det er som en slags smykke, hvis det spiller.

På Bapoon.dk kommer de dig til undsætning. De har samlet de allerbedst gellak startsæt, så du kan lave dine negle præcis lige så smukke, som din lokale pusher.
Med i startsættet får du intet mindre end ALT det, du behøver. Du skal altså ikke surfe rundt på mere eller mindre mistænkelige hjemmesider for at få fat i alle smådelene – nej, hos Bapoon.dk er det hele samlet ét sted, og du køber simpelthen startpakken samlet. Jeg tør næsten godt sige, at det aldrig har været hverken lettere eller billigere at få smukke negle. Jeg skulle lige til at sige, at du ikke engang behøver at røre en finger, men det gør du jo selvsagt, når det handler om at få perfekte negle. 

Hop ind på gellak og gå i krig med dit helt eget negleværksted, der vil gøre alle veninderne misundelige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *