Guide: Den perfekte leverandør

Marley Spoon

Marley Spoon er egentlig en virksomhed der er helt ny på det danske marked. Firmaet er oprindeligt tysk, og blev grundlagt tilbage i 2014. Der er rent faktisk tale om en virksomhed der har gjort sig yderst populær på verdensplan.

Noget af det der ligeledes gør konceptet bag Marley Spoon smart og populært er, at leveringen er med i prisen. Dette betyder at du som kunde hurtigt kan komme til at spare penge, og derudover skiller de sig i den grad ud fra andre måltidskassevirksomheder.

Maden kommer til at blive leveret i isoleringsposer og med køleelementer, der kan sørge for at råvarene holde kølige under både transporten og ventetiden, der eventuelt kunne være før du har mulighed for at komme hjem og sætte tingene på køl. Maden kan holde sig i helt op til 8 timer, hvilket giver dig en kæmpe frihed, i forhold til hvis du selv skulle ud og handle, og mælken skal direkte hjem og på køl. I dette tilfælde kan du føle dig ganske afslappet, og vide at det ikke er en nødvendighed for dig at være hjemme på leveringstidspunktet.

Marley Spoon leverer maden en gang om ugen, men det er helt op til dig hvornår og på hvilket tidspunkt du ønsker kassen leveret.

Mærkesager

Flere og flere mennesker over hele verden, er begyndt at gå ekstremt meget op i økologi, bæredygtighed og mange andre ting, der kan hjælpe os til at gøre planeten bedre og få den til at holde længere. Og her ønsker Marley Spoon også at sætte sit præg.

De synes som virksomhed, at det er ekstremt vigtigt at vide, hvor råvarerne kommer fra men også hvordan de er blevet produceret. Dette kommer til udtryk ved, at det har en stor prioritet for dem, at komme til at samarbejde med lokale leverandører i de lande og områder, hvor de leverer deres måltidskasser, hvilket garanterer at du som kunde hos dem får den bedste kvalitet på dine råvarer.

Det er ikke kun kvalitet der er en vigtig del af Marley Spoons koncept, hvilket fører os til bæredygtighed. Dette betyder helt konkret, at virksomheden bruger 100% bæredygtige genbrugsmaterialer når de leverer deres varer, og tilmed er køleelementerne lavet af 85% sukkerør.

Sidst men ikke mindst passer ingredienserne og antallet af med, ned til mindste detalje for hvor mange personer og hvilke køn der er tale om, der skal indtage maden. Dette kommer til at gøre, at vi sammen begrænser madspild.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *