Guide: Sådan rejser du bedst med et lille barn

Vi har lavet en guide som forklarer dig hvorfor en rejseseng bør være en fast del af familiens bagage, når I skal ud og rejse med fly. En rejseseng gør det nemmere for familien at rejse, og skaber god komfort for det lille barn, som I ønsker at rejse med. 

Hvis man som familie, elsker at rejse at rejse ud i den store verden – eller måske tage på ture eller besøge venner langt væk, bør rejsesengen bestemt være en fast del af bagagen. Rejsesengen er desunden virkelig smart, fordi den er nem at have med rundt omkring, da de fleste modeller kan klappes sammen, så sengen fylder nærmest ingenting.

Ydermere er det rigtig praktisk, hvis man tit er på farten, hvis man rejser meget, da det giver bedre tripbuddy for barnet, og desuden giver det også hele familien mulighed for at rejse mere, da der ikke skal tages dette hensyn til hvornår barnet kan ligge ned og sove. Med en rejseseng, kan barnet altså sove hvor som helst, også selvom i rejser meget, hvor det ikke er muligt at sammenholde de faste rutiner, som man ellers kender dem i hverdagen.

For en familie som godt kan lide at rejse, og komme ud og se verden og opleve nye kulturer; kan denne interesse tit blive sat på standby, hvis der kommer en lille ny til verden, da det kan virke som en uoverskuelig opgave at rejse, når man har et lille barn med sig. Sådan behøver det dog ikke at være – og heldigvis for det! Hvis man anskaffer sig en god rejseseng, kan man altså sagtens rejse og være på farten, som man hidtil har gjort det.

Hvis man vælger at investere i en rejseseng, kan barnet også sagtens være med på ferien, fordi der altid er et rart og behageligt sted at ligge – underordnet hvor man befinder sig i henne. Rejsesengen gør det altså muligt for den rejseglade familie at tage på ferier eller ture, selvom der er et lille menneske, som der skal tages ekstra hensyn til. 

Udover at gøre det lettere og mere behageligt for familien at rejse, når man har en rejseseng, er det også rigtig dejligt for barnet, at få mulighed for at få et trygt og ikke mindst komfortabelt sted at ligge og sove. Hvis rejsesengen altid er en del af bagagen, skal man aldrig bekymre sig om, hvorvidt barnet nu har et fint nok sted at ligge, når de mange lurer skal soves. Rejsesengen er altså et super praktisk og smart redskab, som næsten er uundværligt, hvis man tit er på farten, og holder meget af at rejse verden rundt.