Har i brug for en ekstra kærlig hånd til parforholdet?

Måske parterapi er næste skridt for jeres parhold

Et parforhold skal passes og plejes, før man går ind i et forhold går man altid og har en masse drømme for fremtiden. Børn, familie, hus, bil og et lykkeligt liv som mange altid ser på fjernsyn, eller forestiller sig. 

Men livet indeholder også nedture, alt er ikke en dans på røde roser og det behøver ikke at være dårligt at livet har nedture, måske man bare skal arbejde med problemerne som gør at det føles ”skidt” eller det som man kan være utilfreds med i sit eget parhold? for er det sexlivet der knaser? er det interessen for hinanden? er det tiden med hinanden som i ikke har længere? er det fordi i skændes for meget? Der kan være så mange grunde, men før i vælger at blive skilt af den årsag, kan parterapi måske være noget for jer!

Det kan være et stort og grænseoverskridende skridt for mange at vælge at gå til parterapi. Men hvis i vælger at gå til parterapi københavn kan i få hjælp til at finde frem til problemstillingen i jeres parforhold. Dette er for at finde en løsning på, hvad der bedre fungerer for jer og hvis i ender med at gerne ville skilles, kan i også få hjælp til praktiske ting som f.eks. hvad man skal sige til børnene, hvordan jeres forældreskab skal være i fremtiden, hvor ofte i vil ses, hvordan i kan få det bedste ud af hele skilsmissen og resten af tiden, forventninger til hinanden og selvf. Hvordan i vil håndtere fremtiden? For der vil klart opstå diskussioner eller problemstillinger løbende som skal løses, for hverdagen byder som sagt på en del udfordringer. 

Priser på parterapi

En par konsultation i københavn, er måske jeres næste skridt. Måske i tænker det er dyrt? Men i får 1,5 time for 2400 kr. som par og her finder i højest sandsynligt ud af hvad jeres problemstilling i jeres parforhold er, hvordan i løser det og hvad der skal til. Det tager i alt gennemsnitligt 5 sessioner at bearbejde jeres vaner i parholdet og generelt hele problemstillingen, men alt er varierende. Du kan besøge hjemmesiden parterapi københavn og finde meget mere information om priser. 

Måske det er det hele værd for jeres parforhold? Måske det er løsningen, frem for at smide flere års ægteskab på jorden, der kan være så mange årsager til misforståelser og nogle gange er det bare en ekstra hånd og hjælp der skal til, for at kommunikationen mellem jer lykkedes. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *