Hvor finder man det perfekte outfit som gravid?

Graviditet er en skøn ting! Tanken om ens kommende barn, familien der vokser og ikke mindst spændingen i at vente på det lille nye familiemedlem, men først om 9 måneder! Det er skam ikke kunne kærligheden der vokser dag for dag til ens barn, nej tværtimod. Det gør man også selv. Man oplever at vægten stiger måned for måned. Selvom man går og køber babyudstyr, legetøj og babytøj til babyen, så skal man også tænke på sig selv! Noget alle mødre kan nikke genkende til er: Nyt tøj tilgraviditeten. 

Men hvor finder man det rette tøj? Hvordan skal det passe? Og hvor længe kan man passe det? Der er mange spørgsmål – og ikke mindst en masse mugligheder. Læs med her, hvis du vil finde det helt rigtige tøj til din graviditet, og hvad du præcist går og mangler! 

5 ting du skal købe som gravid

  1. BH’er er fantastiske! De holder den flotte runde form, og ikke mindst holder styr på pigerne. Under en gravidtet er der mange kvinder som går op i størrele af BH, og på den måde skal skifte de gamle ud med en ny. Nemlig en amme-BH. En amme-BH er smart til når ens baby er kommet, og har brug for at få bryst hos sin mor. 
  2. Står du og skal til bryllup, rund fødselsdag eller måske ud til en romantisk middag med manden i huset og ikke har den rette kjole? I det at ens mave vokser kan det være svært at passe ens tøj – og ikke mindst kjoler. Ventekjoler er perfekte til disse anledninger! Her er kjolerne designet og syet så de tilpasser den nye store mave, og samtidig stadig kan se vildt skøn og smuk ud. Samtidig også nogen har mulighed for at have det godt og bevæge sig i. 
  3. Når man er gravid, kan det være en ekstra god ide at huske at motionere! Her er svømning en ideel træning at begynde på, at det kan være nemmere at bevæge i vand pga. ens nye vægt. Her kan man ikke komme udenom, at en ny badedragt er der brug for! Og heldigvis bliver der også lavet ventebadedragte. 
  4. Er du også en af de kvinder, som elsker at gå i nederdele og kjoler til hverdag? Det kan være rart som gravid at gemme bukser og jeans væk, da de kan stramme, og skifte hverdagsoutfittet ud med et skørt. Her skal man huske på, at ens normale nylonstrømper ikke vil være fleksible nok i længden til ens mave, og man derfor skal investere i et nyt par: Nylonstrømper til gravide. 
  5. Hvis man er gravid i de kolde måneder kan det være en ide at kigge på en ny vinterjakke, nemlig en rigtig morjakke. Hvor der enten er plads til ens baby, eller ikke mindst ens mave. 

Man kan finde de fineste og nødvenige nye stykker tøj hos graviditetstøj og ammetøj – rigtig god fornøjelse! 

1 tanke om “Hvor finder man det perfekte outfit som gravid?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *