Koffein og din kaffe har betydning for din sundhed

Er der noget bedre end at stå op en tidlig morgen, dufte nybrygget kaffe og nyde en kop varm kaffe, mens du kan mærke energien vende tilbage og dagen starte? Kaffe er for mange mennesker en life saver, der kan udgøre en god kilde til energi, varme og hygge. Men det er også vigtigt at vide, hvad du drikker og hvad den kaffe, som du drikker, gør ved din krop. Koffein i kaffe tilbyder dig et indblik i din kaffe og hvad den indeholder. Særligt er fokus på koffein og hvor meget eller hvor lidt koffein din kaffe indholder. Dette er vigtigt at vide for dit indtag af kaffe, da koffein kan påvirke blandt andet din søvn og dit energi niveau. Læs med her og lær mere om koffein i din kaffe, eller tryk på linket og læs mere på vores hjemmeside. 

Energi og koffein

Mest kaffe indeholder et eller andet niveau af koffein. Koffein giver dig energi, men kun i et begrænset omfang. Når du indtager koffein, får du et hurtigt kick af energi, som betyder du føler dig mere vågen, mere motiveret og gladere. Dog er dette kun i et begrænset omfang, og efter lidt tid vil du føle dig sløv og træt igen. Det er en farlig ond cirkel, som din krop kan blive afhængig af. Du bør derfor være opmærksom på hvor meget koffein du indtager og særligt hvad tid på dagen du indtager det. 

Kaffe med mindre koffein

På vores hjemmeside kan du finde en liste med en lang række kaffe, som stadig smager fantastisk, men som indeholder mindre koffein. Disse er idéer til kaffe, som du kan drikke, uden at kunne smage forskellen på koffein og koffein-fri kaffe, og som samtidig er sundere for dig. Derudover kan du finde informationer om hvor du kan købe disse typer kaffe og hvor meget de koster. Vi gør særligt ud af at du kan købe koffein-fri, fairtrade kaffe, så du både sørger for at tage et sundere valg for dig selv, men samtidig også for bæredygtighed. Mindre koffein betyder nemlig ikke at du går på kompromis med kvalitet eller smag. 

Et stort udvalg online

Via vores hjemmeside kan du også købe de typer kaffe, som vi anbefaler. Du behøver derfor ikke skulle ud og finde dem i forskellige butikker, da du kan bestille kaffen online hos os. Koffein i kaffe tilbyder den bedste service inden for kaffe producent verdenen.