Skal du vælge indvendig eller udvendig roulette?

På rouletten er der mulighed for at spilel indvendig og udvendig roulette. Her vil vi komme ind på, hvad de to forskellige strategier indebære.

Indvendige indsatser

Der er forskellige måder, du kan satse på roulette bordet. Nedenfor er typerne af indsatser:

 • Hvis du vælger at satse på et enkelt nummer, skal chipsene placeres på et hvilket som helst nummer inden i bordet. Dette er straight bet og udbetaler 35:1. Det er den mest risikable indsats, men også den mest givende.
 • Hvis du vælger at satse på to numre på én gang, skal chipsene placeres på den linje, der adskiller to numre. Dette er en delt indsats, og det udbetaler 17:1.
 • Hvis du vælger at satse på tre numre på samme tid, skal chipsene placeres på den linje, der adskiller indersiden og ydersiden af ​​bordet. Dette er et street bet og udbetaler 11:1.
 • En dobbelt satsning foretages ved at placere en chip på linjen mellem to rækker med tal mellem indersiden og ydersiden af ​​bordet. Dette har 5:1 odds.
 • Hvis du vælger at satse på fire numre, skal chipsene placeres på den linje, der skærer fire numre. Dette er et hjørne- eller firkantet sats, der udbetaler 8:1.
 • Amerikansk roulette bruger også et sats på fem numre, hvor chipsene placeret på linjen ved siden af ​​nul, dobbelt nul og tal 1-3. Dette udbetaler 6:1.

Det er værd at bemærke, at mens indvendige indsatser har en højere husfordel, er udbetalingerne meget større – så det er op til dig at afveje forholdet mellem risiko og belønning.

Udvendige indsatser

Udvendige indsatser er de mest populære sats på oulette på grund af husets fordel. Dette gør det ideelt til begyndere, da det er mindre risikable. Nedenfor er en liste over typen af ​​af udvendige spil:

 • Den mest berømte indsats ved roulettebordet er rød eller sort, hvilket betyder, om det vindende nummer vil lande på et rødt eller sort tal. Dette væddemål udbetaler 1:1
 • Du kan vælge at satse ulige eller lige, hvilket betyder om det vindende nummer lander på et ulige eller lige antal. Dette udbetaler også lige penge ved 1:1.
 • Felt indsatser er lavet i afsnittene mærket 1-18 eller 19-36 og betyder, at det vindende nummer vil lande inden for et interval disse høje eller lave tal. Udbetalingen for begge er 1:1.
 • Du kan vælge mellem massevis af væddemål, hvilket betyder at du faktisk kan satse på 12 numre på én gang, der spænder fra det første, andet eller tredje sæt med 12 numre ud af i alt 36 numre på hjulet.
 • Kolonnevæddemål foretages i de sektioner, der er markeret i slutningen af ​​de tre nummerkolonner. Begge disse væddemål udbetaler 2:1.

Udvendige væddemål har altså en lavere risiko og er sikrere på lang sigt med hensyn til investering, men udbetalingen er også lavere. Du kan læse mere om roulette bonus oversigt her.