Skrab online og vind fede præmier

Skrabelodder har været en del af Danmark siden 90’erne og har siden da kun vundet mere og mere popularitet. Nu har skrabelodder nået nye højder, og kan nu også fås online, så du kan skrabe løs fra din mobil og stadig vinde fede præmier. Sammen med Circle K har Onlineskrab skabt et gratis skrabelod, hvor du kan vinde præmier og varer, som du normalt kan købe på alle Circle K tankstatioer rundt omkring i landet. Det vil sige du måske endda kan skrabe tid til noget, som du før måske bare overvejede at købe! Tjek det ud allerede nu på Skrab med Circle K!

Gør livet på vejen lidt sjovere

Skrabelodderne med Circle K giver dig muligheden for at få mere sjov ind i hverdagen, når du besøger tankstationer. Her kan du nemlig vinde masser af præmier og fordele, som både kan give dig rabatter, give dig penge eller give dig ting. Og du kan gøre det på en nem og overskuelig måde – nemlig fra din mobil. 

Skrab løs fra din mobil

Skrabelodder er flyttet til mobilen, hvor du online kan skrabe løs og vinde præmier. Med Skrab med Circle K skal du endda ikke betale en krone for dine skrabelodder – du skal bare skrabe løs og vinde præmier! Nogle af fordelene ved at skrabe online er følgende:

  • Ingen fnuller fra når du skraber
  • Du kan ikke miste dit skrabelod særlig let
  • Du kan skrabe lige så mange skrabelodder som du vil, og når du vil

Fordi det foregår online, så er din gevinst på telefonen, hvilket betyder, at der ikke er risiko for at du mister din præmie hvis du mister dit skrabelod – for det er ret svært at miste sit skrabelod på sin teleon! Det er også ret fedt at du ikke behøver gå ned og købe et nyt skrabelod næste gang du gerne vil opleve suset ved at skrabe – du kan nemlig skrabe løs lige så meget du vil og lige når du vil!

Mulighederne er mange

Med vores skrabelods app får du også adgang til mange små spil og konkurrencer, hvor du har mulighed for at vinde større præmier. Du kan vinde alt lige fra rabatter, penge og små og store varer. Du kan endda også deltage i ekstraordinære tilbud, som for eksempel vores julekalender, hvor du hver dag i december kan skrabe og vinde masser af præmier. Mulighederne er mange, og vi tør vædde med at du vil finde noget sjovt for dig også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *